Portal:Keur lumangsung/April 2017

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Lambang Wiki Sabanda

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: Emma Morano Renita Sukardi Yevgeny Yevtushenko