Portal:Keur lumangsung/Désémber 2017

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Slobodan Praljak

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Bondan Winarno Abdurrahman Laila Sari Djohan Effendi