Portal:Keur lumangsung/Januari 2018

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
George Weah

Keur lumangsung:: Konflik Yarusalém Paléstina–IsraélBéntrok anti pamaréntah di Iran
Nu kiwari pupus: A.M. Fatwa Bondan Winarno Abdurrahman