Portal:Keur lumangsung/Oktober 2019

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • Puan Maharani jadi Ketua DPR-RI, minangka klaim Ketua DPR-RI awéwé munggaran.
  • Marucunghulanna démonstrasi di unggal wewengkon di Indonésia alatan rencana sawatara RUU ku DPR-RI.
  • Huru-hara di Waména, Papua mangrupa serangan sadis ti sélér pribumi Papua ka sélér séjén
    buntut tina rasisme nu kajadian saméméhna, balukarna 32 urang palastra jeung 77 urang taratu.
  • Lini gedéna 6,5 Mw nu ngeundeugkeun Maluku ngakibatkeun sahenteuna 23 urang palastra.
  • Haseup nutupan ampir nepi ka sakuliah Asia Kidul Wétan, leuwih ti 800.000 urang keuna gangguan panapasan.