Portal:Panglawungan/Pakakas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Pikeun ngabantuan ngeusian Wikipédia Basa Sunda, kiwari aya pakakas tarjamah otomatis tina basa Indonesia kana basa Sunda: http://tarjamah.sabilulungan.org

Boh ku cara narjamahkeun naskah sumber wiki, dina mode tarjamah téks [1], boh ku cara narjamahkeun loka sagemblengna, dina mode tarjamah loka [2]

Upama tutumbu di luhur geus teu aktif, bisa ogé maké pakakas ti Google Translate. Kiwari geus bisa narjamahkeun kana basa Sunda (sanajan can sampurna): https://translate.google.com/