Public affairs

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Public affairs ngawengku kabéh watesan kaasup public policy saperti ogé public administration, duanana raket pakait sarta ngagambarkeun kaayaan political science ogé economics.

Diskusi kawijakan publik mangrupa hal umum jeung milukeun partisan, sarta urang nganggap yén partisipan dina diskusi kawijakan publik mibanda pandangan husus nu nempo leuwih jéntré dina diskusi.

Public affairs, di bagéan séjén, umumna ngaku bakal jadi non-partisan. Hal ieu museurkuen kana métodeu adminitrasi publik, saperti nu geus kagambarkeun dina conto sajarah.

Public affairs bisa dihartikeun ku "manajemen lembaga nu pakait jeung kauntungan" (Jeremy Kane, co-founder of EPPA, pan-Européan public affairs advisers).

Social activism kaasup kagiatan nu kawentar sarta commentary dina public affairs.

Jejer dina topik public affairs:


Nulis.jpg