Lompat ke isi

Pujo Rahayu, Negeri Katon, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pujo Rahayu
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Pujo Rahayu
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanNegeri Katon

Pujo Rahayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Katon, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Negeri Katon, Pesawaran