Pulo Qesym

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pulo Qesym
Géografi
LokasiSelat Hormuz
Koordinat26°41′43″N 55°37′06″E / 26.69528°N 55.61833°E / 26.69528; 55.61833
Lega1.491 km² (575,7 mil²)
Panjang135 km (83,9 mil)
Lébar40 km (25 mil)
Administrasi
Flag of Iran.svg Iran
Demografi
Pangeusi113.846

Pulo Qesym (Basa Pérsia: قشم - kē´sym) nyaéta hiji pulo di Iran nu aya di Selat Hormuz.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Iranian islands In the Persian Gulf Citakan:Portuguese overseas empire Citakan:Hormozgan Province

Citakan:Qeshm County