Pulo Qesym

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pulo Qesym
قشم
Peta Pulo Qesym jeung wewengkon sakurilingna
Pulo Qesym is located in Iran
Pulo Qesym
Pulo Qesym (Iran)
Géografi
LokasiSelat Hormuz
Koordinat26°41′43″N 55°37′06″E / 26.69528°N 55.61833°E / 26.69528; 55.61833
Lega1.491 km² (575,7 mil²)
Panjang135 km (83,9 mil)
Lébar40 km (25 mil)
Nagara
Flag of Iran.svg Iran
PropinsiHormozgān
KabupaténQesyhm
Démografi
Populasi113.846 (as of 2010)
Grup étnisUtamina Urang Qesym, Minab, Kumzar, jeung Pérsia Bandr


Pulo Qesym (Basa Pérsia: قشم - kē´sym) nyaéta hiji pulo di Iran nu aya di Selat Hormuz.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Iranian islands In the Persian Gulf Citakan:Portuguese overseas empire Citakan:Hormozgan Province

Citakan:Qeshm County