Pulo Qesym

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pulo Qesym
قشم
Peta Pulo Qesym jeung wewengkon sakurilingna
Pulo Qesym is located in Iran
Pulo Qesym
Pulo Qesym (Iran)
Géografi
Lokasi Selat Hormuz
Koordinat 26°41′43″N 55°37′06″E / 26.69528°N 55.61833°E / 26.69528; 55.61833
Lega 1.491 km² (575,7 mil²)
Panjang 135 km (83,9 mil)
Lébar 40 km (25 mil)
Nagara
Flag of Iran.svg Iran
Propinsi Hormozgān
Kabupatén Qesyhm
Démografi
Populasi 113.846 (as of 2010)
Grup étnis Utamina Urang Qesym, Minab, Kumzar, jeung Pérsia Bandr


Pulo Qesym (Basa Pérsia: قشم - kē´sym) nyaéta hiji pulo di Iran nu aya di Selat Hormuz.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Iranian islands In the Persian Gulf Citakan:Portuguese overseas empire Citakan:Hormozgan Province

Citakan:Qeshm County