Puraseda, Leuwiliang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Puraseda
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Leuwiliang

Puraseda nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg