Purwokerto Kulon, Purwokerto Selatan, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Purwokerto Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Selatan

Purwokerto Kulon nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Selatan, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg