Pusakanagara, Ciamis, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Pusakanagara
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Ciamis

Pusakanagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg