Rampadan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Cai dina rampadan

Rampadan nyaéta wadah paranti mawa susuguh anu dijieuna tina kuningan, kai, plastik, melamin, awi, jeung sajabana wangunna rupa-rupa aya anu buleud, pasagi aya ogé anu diréka-réka, rampadan mibanda panyepengan kenca jeung katuhu sangkan gampang mawana [1][2], cai jeung lalawuh anu baris disuguhkeun atawa dibawa, diteundeun luhureun rampadan tuluy ceuli rampadan dicepengan kénca jeung katuhu sangkan saimbang [3]

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]

  1. Rampadan gamelan
  2. Rampadan teh Baki kuningan paranti mawa susuguh
  3. Mawa rampadan anu alus

Dicutat tina[édit | édit sumber]


Nulis.jpg