Rangkileh, Meurah Mulia, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Rangkileh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanMeurah Mulia

Rangkileh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meurah Mulia, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meurah Mulia, Aceh Utara