Rata Mulie, Syiah Utama, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rata Mulie
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanSyiah Utama

Rata Mulie nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Syiah Utama, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Syiah Utama, Bener Meriah


Gnome-home.svg