Rorombéheun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rorombéheun nyaéta salah sahiji panyakit kulit nu narajang dampal suku manusa. Cirina mangrupa dampal suku nu bareulah, utamana dina lebah sisi-sisi dampal.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg


Nulis.jpg