Sénsus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Sénsus nyaéta proses keur néangan informasi ngeunaan unggal anggota dina populasi (henteu ngan keur populasi manusa). Sénsus ieu mangrupa métode pikeun ngumpulkeun data statistik.


Nulis.jpg


Nulis.jpg