Sénsus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sénsus nyaéta proses keur néangan informasi ngeunaan unggal anggota dina populasi (henteu ngan keur populasi manusa). Sénsus ieu mangrupa métode pikeun ngumpulkeun data statistik.


Nulis.jpg