SMA Negeri 1 Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Subang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212957
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. H.O. Iskandar 4 Subang, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Subang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. H.O. Iskandar 4 Subang, Kalurahan/Désa Subang Kacamatan Subang, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212957.


Alephbet Edu.png