SMKN 1 Anjatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Anjatan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216005
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Limpas Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Anjatan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Limpas Anjatan, Kalurahan/Désa Anjatan Utara Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216005.


Alephbet Edu.png