SMKN 1 Arahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Arahan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20271076
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Arahan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Arahan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Arahan Indramayu, Kalurahan/Désa Linggajati Kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271076.


Alephbet Edu.png