SMKN 1 Cipeundeuy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Cipeundeuy
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20264741
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl.Kalijati-Pringkasap Km 8, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Cipeundeuy nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl.Kalijati-Pringkasap Km 8, Kalurahan/Désa Kosar Kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20264741.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang