SMKN 1 Cipeundeuy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Cipeundeuy
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20264741
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Kalijati-Pringkasap Km 8, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Cipeundeuy nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl.Kalijati-Pringkasap Km 8, Kalurahan/Désa Kosar Kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20264741.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang