SMKN 1 Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Indramayu
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216004
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Gatot Subroto No. 47 Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Gatot Subroto No. 47 Indramayu, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216004.


Alephbet Edu.png