SMKN 1 Kandanghaur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Kandanghaur
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216003
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Ilir No.01, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Kandanghaur nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Ilir No.01, Kalurahan/Désa Ilir Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216003.


Alephbet Edu.png