SMKN 1 Krangkeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Krangkeng
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20241355
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Singakerta Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Krangkeng nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Singakerta Krangkeng, Kalurahan/Désa Singakerta Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20241355.


Alephbet Edu.png