SMKN 1 Legonkulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Legonkulon
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69757495
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Raya Pondok Bali Km 9, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Legonkulon nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl Raya Pondok Bali Km 9, Kalurahan/Désa Legon Wetan Kacamatan Legon Kulon, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69757495.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang