SMKN 1 Lelea

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Lelea
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216002
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Lelea, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Lelea nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Lelea, Kalurahan/Désa Tamansari Kacamatan Lelea, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216002.


Alephbet Edu.png