SMKN 1 Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Subang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233680
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Arief Rahman Hakim No. 35 Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Subang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Arief Rahman Hakim No. 35 Subang, Kalurahan/Désa Cigadung Kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233680.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang