SMKS Gema Patriot Purwadadi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Gema Patriot Purwadadi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20233693
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Purwadadi-Kalijati, Blok Sekolah Gang Patriot No 7, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Gema Patriot Purwadadi nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Purwadadi-Kalijati, Blok Sekolah Gang Patriot No 7, Kalurahan/Désa Purwadadi Barat Kacamatan Purwadadi, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233693.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang