SMKS Gema Patriot Purwadadi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Gema Patriot Purwadadi
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233693
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Purwadadi-Kalijati, Blok Sekolah Gang Patriot No 7, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Gema Patriot Purwadadi nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Purwadadi-Kalijati, Blok Sekolah Gang Patriot No 7, Kalurahan/Désa Purwadadi Barat Kacamatan Purwadadi, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233693.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang