SMKS Kemala Bhayangkari Delog

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Kemala Bhayangkari Delog nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. C No. 1 Komplek Polri Ragunan, Kalurahan/Désa Ragunan Kacamatan Pasar Minggu, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102652.


Alephbet Edu.png