SMKS Pariwisata Ciasem

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pariwisata Ciasem
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754619
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Dukuh, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pariwisata Ciasem nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Dukuh, Kalurahan/Désa Dukuh Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754619.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang