SMKS Pariwisata Ciasem

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pariwisata Ciasem
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754619
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiDukuh, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pariwisata Ciasem nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Dukuh, Kalurahan/Désa Dukuh Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754619.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang