SMKS Pelita Nusa Jalancagak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pelita Nusa Jalancagak
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20246320
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Lapang Olahraga Sarireja, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pelita Nusa Jalancagak nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Lapang Olahraga Sarireja, Kalurahan/Désa Sarireja Kacamatan Jalancagak, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20246320.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang