SMKS Putra Kabandungan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Putra Kabandungan
SMK Putra Kabandungan
Informasi
Diadegkeun2010
JinisSwasta
AkréditasiB
Nomer Statistik Sakola402020621084
Nomer Pokok Sakola Nasional400840
Program/jurusan/
peminatan
Teknik Otomotif - Teknik Komputer Dan Informatika
Rentang kelasX, XI, XII
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan , Kurtilas ,
Alamat
LokasiJl Raya Tugubandung, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto
== Laboratorium ==

Ektra Kurikuler

SMK Putra Kabandungan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Jl Raya Tugubandung, Kalurahan/Désa Tugubandung Kacamatan Kabandungan, Kabupatén Sukabumi, Kode Pos 43368, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 60726513.


Alephbet Edu.png

nagara|Indonesia