SMKS RPI Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS RPI Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Hr. Rasuna Said Kav X2-2, Kalurahan/Désa Setia Budi Kacamatan Setia Budi, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102445.


Alephbet Edu.png