SMK Ansoruna Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Ansoruna Subang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69888297
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tambakdahan Rt 03/04, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Ansoruna Subang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tambakdahan Rt 03/04, Kalurahan/Désa Tambakdahan Kacamatan Tambakdahan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888297.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang