SMK Bhakti Kencana Pamanukan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Bhakti Kencana Pamanukan
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69930824
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Eyang Tirtapraja Km.2,5 Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Bhakti Kencana Pamanukan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Eyang Tirtapraja Km.2,5 Pamanukan, Kalurahan/Désa Pamanukan Kacamatan Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69930824.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang