SMK Bhakti Kencana Pamanukan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Bhakti Kencana Pamanukan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69930824
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Eyang Tirtapraja Km.2,5 Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Bhakti Kencana Pamanukan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Eyang Tirtapraja Km.2,5 Pamanukan, Kalurahan/Désa Pamanukan Kacamatan Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69930824.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang