SMK Maarif Darussulaeman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Maarif Darussulaeman
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69955280
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Sukasari, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Maarif Darussulaeman nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Sukasari, Kalurahan/Désa Batangsari Kacamatan Sukasari, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69955280.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang