SMK Negeri Compreng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri Compreng
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69888737
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Compreng, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri Compreng nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Compreng, Kalurahan/Désa Mekarjaya Kacamatan Compreng, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888737.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang