SMK Terpadu Karya Cendikia Bhakti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Terpadu Karya Cendikia Bhakti
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69875561
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Husen Syahbana No. 52 Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Terpadu Karya Cendikia Bhakti nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Husen Syahbana No. 52 Pamanukan, Kalurahan/Désa Mulyasari Kacamatan Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69875561.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang