Lompat ke isi

Sapek, Jaya, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sapek
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sapek
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanJaya

Sapek nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jaya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jaya, Aceh Jaya