Sei Mati, Medan Maimun, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sei Mati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Maimun

Sei Mati nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Maimun, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Maimun, Medan