Selawangi, Cariu, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Selawangi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cariu

Selawangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cariu, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg