Sendy Ariani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sendy Ariani
Profil
AliranPop, Dangdut
PacabakanPenyanyi Dangdut, Pengusaha
Alat musikVokal
Taun aktip2011-ayeuna
LébelJKT48 Project (2011 - 2016)
Hits Records (2011 - 2016)
Portrait Management (2016 - ayeuna)
RamatlokaOfficial Site

Sendy Ariani (gumelar di Bogor, 12 Agustus 1993; umur 28 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Sendy (baheulana dikenal salaku Sendy Senia, dugi ka Sendy JKT48 (salami anggota JKT48) mangrupikeun salah sahiji panyanyi dangdut Indonesia kabaratan, ogé tilas grup idola anggota generasi munggaran JKT48.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Diakses tanggal 16 Januari 2012. .

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg