Serdang Kuring, Bahuga, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Serdang Kuring
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanBahuga

Serdang Kuring nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bahuga, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bahuga, Way Kanan


Gnome-home.svg