Sertajaya, Cikarang Timur, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sertajaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Cikarang Timur
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu H. Ucik Sanusi

Sertajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Timur, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg