Seuneubok Saboh, Pante Bidari, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Seuneubok Saboh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPante Bidari

Seuneubok Saboh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pante Bidari, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pante Bidari, Aceh Timur