Shania Gracia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shania Gracia
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Shania Gracia atanapi anu biasa dikenal ku Gracia (gumelar di Jakarta, 31 Agustus 1999; umur 22 taun) (ogé katelah Gracia JKT48) (salami anggota JKT48) mangrupikeun salah sahiji penyanyi asal Indonesia sareng anggota grup idola JKT48, generasi katilu asal Jakarta, Indonesia.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg