Sistim koordinat géografi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sistim koordinat géografi digunakeun pikeun nunjukkeun lokasi di Bumi ku dua atawa tilu koordinat tina sistim koordinat bal nu dilarapkeun jeung sumbu puteran Bumi.

Peta Bumi nu nuduhkeun gurat usum (horizontal) jeung wanci (vértikal), proyéksi Eckert VI; large version (pdf, 1.8MB)

Diménsi kahiji jeung kadua: gurat usum jeung wanci[édit | édit sumber]

phi lintang jeung lambda lintang

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  • Portions of this article are from Jason Harris' "Astroinfo" which is distributed with KStars, a desktop planetarium for Linux/KDE. See [1]

Tumbu luar[édit | édit sumber]