Siti Gayatri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Siti Gayatri Abhirama (gumelar 11 Maret 1993; umur 29 taun) nyaéta penyanyi tina Indonesia. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji anggota generasi idola munggaran JKT48 sateuacan tungtungna angkat dina tanggal 12 Pebruari 2012. Saatos éta, anjeunna milu dina acara kanyataanana Cherrybelle Cari Chibi. Anjeunna teras asup kana grup vokal bikang Princess ti 2013 dugi ka 2014.[1] Kusabab tanggal 16 Maret 2019, anjeunna kalibet ka Saktyo Toerhutomo.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg