Slatri, Karangkobar, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Slatri
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Karangkobar

Slatri nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karangkobar, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg