Afrika Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti South Africa)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Flag of South Africa.svg

Afrika Kidul minangka salah sahiji nagara di bagéan kidul Buana Afrika. Di sabeulah kulon nagara ieu aya Samudera Atlantik, sedengkeun sabeulah wetanna aya Samudera Hindia. Bates antara dua samudera ieu kawanoh ku ngaran Tanjung Harepan, nu jadi bates pangkidulna daratan nagara ieu.