Sri Kayu, Singkohor, Aceh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sri Kayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanSingkohor

Sri Kayu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Singkohor, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Singkohor, Aceh Singkil


Gnome-home.svg